GFB LSF

افزایش سرعت و تغییر شکل سیستم ساخت و ساز به سمت سبک سازی و عدم استفاده از مصالح سنتیبه سبب آگاهی نسبت به رفتارهای ساختمان در مقابل زلزله، سهولت و سرعت اجرا و امکان تغییر در پلان معماری به راحت ترین شکل از اهداف فعالین در صنعت ساختمان در طول فرآیند ساخت ساختمان از ابتدا تا کنون بوده است.

شرکت گسترش فن آوری پس از تشکیل و اعلام فعالیت در این عرصه در ابتدا همسو با اهداف سازندگان ساختمان، فعالیت در عرصه سبک سازی و بهره وری بهینه از مصالح ساختمانی را در دستور کار خود قرار داده، به همین منظور ورود در عرصه ساخت و ساز خشک و جایگزینی درای وال به جای مصالح سنتی را از سال 1378 آغاز کردیم و در طی مسیر با ورود تایلهای معدنی Owacoustic در جهت سبک سازی و افزایش راندمان تبادل حرارت و صوت سقف در خدمت صنعت ساختمان بوده ایم.

اکنون نیز همگام با پیشرفت صنعت ساختمان با ورود به عرصه تولید ساختمان پیش ساخته سبک با مقاطع نورد شده گالوانیزه LFS - Light weight steel frame در کنار ادامه فعالیت های گذشته در خدمت صنعت ساختمان کشور هستیم.

GFB LSF :

LSF چیست؟

سیستم LFS یا سازه های سبک فلزی یکی از شیوه های مدرن اجرای سازه اسکلت ساختمان می باشد که به طور تخصصی اجرای فراگیر آن از سال 1990 میلادی در دستور کار قرار گرفت.
سازه LSF سازه پیش ساخته و سبک استگه بر اساس طرح معماری ساختمان تولید شده و در مرحله اجرا با استفاده از پیشچ سر مته - بولت و سایر اتصالات نصب برپا خواهد شد. این سازه ها از نوع ورق گالوانیزه و پروفیل تولید می شود و به عنوان جایگزین سازه های فلزی یا بتنی کاربرد دارد.

کاربرد سازه LSF :

  • اضافه کردن طبقات جدید در ساختمان های قدیمی
  • کارخانه های صنعتی و کارگاه ها
  • ساخت ویلای دوبلکس و معمولی
  • ساخت شهرک های مسکونی
  • تجهیز کارگاه پروژه های بزرگ

پوشش سازه های LSF :

پوشش های داخلی و بیرونی سازه LSF را می توان از بین مصالح سنتی و مدرن انتخاب کرد ولی به دلیل مزیت انتخاب LSF به عنوان سازه سبک و ساخت سریع بهتر است که از مصالح سبک و مدرن در تکمیل پوشش داخلی و خارجی LSF استفاده کرد. به طور کلی جهت پوشش داخلی LSF از گچبرگ یا چوب استفاده می شودو برای فضای خارجی از پانلهای سیمانی - Cement board - یا بتن اکسپوز و گچبرگ های جدید مقتوم در برابر آب می توان استفاده کرد.

فندانسیون LSF :

فندانسیون در سازه های LSF به دلیل وزن سبک سازه نسبت به ساختمان های سنتی ، بسیار سبک تر می باشدو در این نوع فندانسیون معمولا از فندانسیون نواری یا سطح بتنی استفاده می شودکه مطابق نوع بنا و کاربری سازه و ارتفاع ساختمان و محاسبه میزان بار وارده و ظرفیت باربری خاک محاسبه ، طراحی و اجرا می شود.

خدمات ما :

در ابتدای کار ارائه خدمات مشاوره توسط کارشناسان ما در مورد اینکه آیا پروژه موردنظر قابلیت اجرا با LSF رادارد یا خیر به کارفرمایان محترم داده میشود.
در ادامه ، درصورت امکان ساخت پروژه با LSF طراحی و محاسبات انجام گردیده و در نهایت برآورد قیمت و ارزیابی ریالی پروژه به کارفرما ارائه می شود.